Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
verpleegkundige vacature
verpleegkundige liante

Functieprofiel Verpleegkundige

Gelukkig ouder worden in de eigen omgeving, dat verdient iedereen. Daarom maakt Zorggroep Liante deel uit van de lokale samenleving, waar ouderen kunnen wonen, elkaar ontmoeten, activiteiten ontplooien of zorg en ondersteuning ontvangen. Voor samenwerkingspartners in het zorgnetwerk zijn we bovendien een sparringpartner. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat onze cliënt of bewoner zegt: “Ik voel mij gekend, begrepen en ondersteund door de mensen van Liante die het mij mogelijk maken ouder te worden in mijn eigen omgeving”.

Als verpleegkundige bij Zorggroep Liante heb je een meer specialistische en coördinerende functie en draag je zorg voor de communicatie met de cliënt en zijn netwerk.

Vacatures verpleegkundige

Op dit moment hebben we helaas geen openstaande vacatures. Bekijk alle vacatures. 

Wat doe je als verpleegkundige?

Als verpleegkundige heb je een specialistische en coördinerende functie met de focus op complexe ADL, complexe zorgplannen en een aantal leidinggevende taken, zoals wijzigingen in het zorgleefplan of het voorzitten van teambesprekingen.

Andere taken die daarbij horen, zijn:

  • Het verplegen, verzorgen en/of begeleiden van cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek.
  • Het verlenen van verpleegkundige zorg in complexe zorgsituaties. Op basis van de indicatie voer je het verpleegkundige deel van de zorg uit en je stemt dit af met alle betrokkenen.
  • Het bijdragen aan de coaching en scholing van medewerkers op de locatie. Ook kan je ingezet worden voor additionele taken, zoals deelname aan projecten, stagebegeleiding of als kartrekker voor een specifieke teamtaak.

Hoe ziet je team eruit?

Jij ontvangt je leiding van de leidinggevende zorg en dienstverlening. Als verpleegkundige kun je aanwijzingen krijgen van de regie verpleegkundige en andere zorgprofessionals. Jij kan op jouw beurt aanwijzingen geven aan de collega’s in het team, waarmee je nauw samenwerkt om zo samen de beste zorg voor onze cliënten te bieden.

Welke taken heeft een verpleegkundige?

Jouw expertise en ervaringen zorgen ervoor dat je op verschillende gebieden een aantal taken hebt. Die diversiteit maakt jouw functie als verpleegkundige ook zo interessant. Jij hebt deze taken in de verschillende resultaatgebieden:

  • Coördinatie en coaching. Resultaat: het zorg- en welzijnsproces binnen het team wordt gecoördineerd en uitgevoerd volgens de afspraken in het zorgplan.
  • Verpleegkundige zorg. Resultaat: de verpleegkundige zorg wordt uitgevoerd volgens de geldende afspraken en het zorgleefplan.
  • Kwaliteit van zorg. Resultaat: de kwaliteit van zorg en welzijn wordt bewaakt en er wordt gestreefd naar continue verbetering.

Welke functie-eisen zijn er?

Jij bent een verpleegkundige met hart voor de zorg. Dat betekent dat je een afgeronde verpleegkundige opleiding op mbo 4 niveau hebt met relevante aanvullende opleidingen. Natuurlijk heb je al enkele jaren ervaring in de ouderenzorg en een BIG-registratie. Ook de inschrijving in het Kwaliteitsregister V&VN mag niet ontbreken.

Als verpleegkundige ligt er voor jou een mooie uitdaging om samen met je team optimale zorgkwaliteit te leveren. Je combineert je gevoel voor mensen met zorginhoudelijke kennis en kunt – in het belang van de bewoner – tussen de regels door lezen en buiten de kaders denken. Jij houdt van afwisseling en voelt vlekkeloos aan hoe je cliënten verder helpt. En je wilt elke dag alles uit dit prachtige vak wil halen. Voldoening, waardering én natuurlijk plezier.

Kom jij ons team versterken?

Bij Zorggroep Liante zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor onze woonzorgcentra en wijkverpleging, mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons team? Houd onze vacatures in de gaten, wie weet vind je bij ons jouw volgende uitdaging!

Meer weten? Neem gerust contact op!

Als je meer wilt weten over de beschikbare functies of de verschillende locaties, dan vertellen de HR-medewerkers hier graag meer over! Neem voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op via het onderstaand formulier. 

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Volg ons

Vacatures

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw