Vakantiewerk

De zomer is weer over en onze medewerkers zijn weer met zorg aan het werk. Daarom kan je kan op het moment niet solliciteren als vakantiekracht. Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem een kijkje!

Ben je er nu al zeker van dat je volgende zomer Liante als vakantiekracht wilt versterken? Of heb je een andere vraag? Stuur ons dan gerust een berichtje.

Vakantiewerk 2024

Vakantiewerk, maar ook een bijbaan bij Zorggoep Liante levert je heel wat op. Bijvoorbeeld veel waardering van onze bewoners. Maar ook werkervaring, bijzondere momenten, herinneringen, inzichten, leuke collega’s, een prima salaris (minimaal € 12,79 bruto per uur), nieuwe contacten, lol, vaardigheden en nog veel meer! 

Zorg verlenen doen we 24/7. Altijd staan we klaar voor onze bewoners en cliënten. Maar we moeten niet vergeten ook goed voor onszelf te zorgen. Onze medewerkers zijn daarom volop bezig met hun vakantiebereiding, maar daarvoor hebben we goede vervanging nodig… jou dus! 

We zoeken voor verschillende functies in onze woonzorgcentra en ZorgThuis collega’s die ons kunnen ondersteunen in de periode mei tot en met september. Wij kijken uit naar collega’s met een achtergrond in de zorg, die graag hun ervaring en liefdevolle aandacht willen inzetten bij de zorg voor onze bewoners en cliënten.

Dus heb je zin in een afwisselende vakantie- of bijbaan waar je van alles beleeft en veel ervaring opdoet? Je bent welkom bij Liante! Laat hieronder je gegevens achter en geef door op welke locatie je ons team wilt versterken. Liever contact via e-mail? Stuur je gegevens gerust naar jijverdienthet@liante.nl.

VRAGEN OVER VAKANTIEWERK BIJ LIANTE?

Neem contact op met
Renate (HR).

Video afspelen
Video afspelen

Als vakantiekracht in de zorg is geen dag hetzelfde. Samen met je collega’s werk je hard om het onze bewoners en cliënten aangenaam te maken. Dat doe je in de zorg of binnen facilitair. Kies je voor de zorg? Dan spring je bijvoorbeeld bij in de huishoudelijke zorg en help je bij verschillende zorgtaken. Maar net waar de bewoners en je collega’s op dat moment behoefte aan hebben! Als facilitaire vakantiekracht werk je mee in de keuken of ontvang je gasten, bewoners en collega’s die een bezoek brengen aan de locatie.

Waar je ook gaat werken: samen met jouw collega’s zet je je iedere dag in voor het welzijn van onze bewoners. Én is er voldoende ruimte om ervaring op te doen terwijl je lekker bijverdient!

Iets voor jou? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet tot snel!

Welkom bij Zorggroep Liante

Bij Zorggroep Liante draait alles om mensen: cliënten, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden, mantelzorgers en familie. Wij bieden persoonsgerichte zorg voor kwetsbare ouderen en we willen hen een veilige omgeving bieden waar ze zich vooral thuis voelen. Jij bent welkom om hen te verzorgen en te ondersteunen zodat ze optimaal van het leven kunnen genieten.

Zorggroep Liante biedt een veilige omgeving in én vanuit woonzorgcentra in Zuidoost-Friesland. Zo ben je welkom om te komen werken in de bosrijke omgeving van Appelscha, maar ook in Wolvega (Lycklama Stins en Sickenga-Oord), Drachten (De Warrenhove en De Lauwers), Haulerwijk en Oosterwolde zitten onze woonzorgcentra. We zoeken niet alleen vakantiekrachten in de zorg, maar ook in facilitaire functies.

Naast het verlenen van zorg in onze zeven woonzorgcentra bieden we ook thuiszorg. In welke regio’s we ZorgThuis bieden kun je hier vinden. Vanwege het individuele karakter van thuiszorg zijn we voor ZorgThuis uitsluitend op zoek naar krachten die een zorgopleiding volgen of hebben afgerond. Volg jij een zorgopleiding en heb je al het een en ander behaald of ben je bijvoorbeeld bevoegd om medicatie te delen? Dan ben je van harte welkom bij Liante! 

Solliciteer

Vakantiewerk 2021

Wil je meer weten over onze organisatie? Neem een kijkje op onze website: je bent van harte welkom!

* Verplicht veld

Vacatures