Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kom werken bij ZorgThuis

Bij Zorggroep Liante zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor onze zeven woonzorgcentra én voor ZorgThuis, onze thuiszorgdienst. Dat ouderen langer veilig en vertrouwd thuis kunnen wonen: dát is het doel van ZorgThuis. Ook ZorgThuis heeft regelmatig leuke vacatures voor je. Staat de vacature die jij zoekt vandaag niet op deze pagina? Je bent sowieso van harte welkom voor een leuke kennismaking en een kopje koffie. Grote kans dat we in de nabije toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen!

ZorgThuis biedt thuiszorg aan ouderen zodat zij langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Zo genieten ze van hun eigen gezellige huis, tuin en bekenden in de buurt. Vooral wanneer het zelfstandig wonen langzaamaan moeilijker wordt, biedt ZorgThuis ondersteuning bij bepaalde huishoudelijke- en zorgtaken. Zo kan iedereen gewoon blijven genieten van de buurt en van een eigen thuis. 

Onze visie en manier van werken

Ook bij ZorgThuis draait alles om mensen: cliënten, bewoners, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen ervoor zorgen dat de mensen aan wie we zorg en ondersteuning bieden zo zorgeloos en prettig mogelijk van het leven kunnen genieten. Dit betekent dat we altijd thuiszorg op maat bieden. En rekening houden met ieders persoonlijk wensen. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Als je hier komt werken zul je meteen het informele en prettige werkklimaat ervaren.

De zeven woonzorgcentra van Liante

Zorggroep Liante heeft zeven woonzorgcentra locaties met elk een geheel eigen identiteit. Wij bieden onze thuiszorg aan in een ruim verzorgingsgebied rondom deze woonzorgcentra. Thuiszorg Drachten, thuiszorg Oosterwolde, thuiszorg Wolvega, thuiszorg Appelscha en thuiszorg Noordwolde. Als je bij ZorgThuis wilt werken, kun je aangeven naar welk verzorgingsgebied jouw voorkeur uitgaat. Jouw wensen zijn natuurlijk leidend voor jouw standplaats. Maar geloof ons: daar komen we altijd uit. Wij staan open voor de wensen van cliënten en bewoners, maar net zo goed voor de wensen van onze medewerkers.

Voor een prachtbaan ben je van harte welkom bij ZorgThuis

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen bij ZorgThuis. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Bij ZorgThuis kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier. Werken in de zorg is bij Zorggroep Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Kom kennismaken

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Vacatures

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw