Kom werken op onze locatie Sinnehiem

Bij Zorggroep Liante zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Dus ook voor onze locatie Sinnehiem in Haulerwijk. Op deze pagina vertellen we je meer over deze bijzondere locatie. Staat de vacature die jij zoekt niet op deze pagina? Je bent sowieso van harte welkom voor een leuke kennismaking en een kopje koffie. Grote kans dat we in de nabije toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen!

Sinnehiem is een multifunctioneel woonzorgcentrum waar we onder meer huisvesting, verzorging, verpleging, welzijn, dagbesteding en begeleiding bieden voor alleenstaanden en echtparen. Sinnehiem staat midden in de Haulerwijkse samenleving en is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten en activiteiten ondernemen. Een bijzonder leuke plek om te wonen én te werken!

Volop activiteiten

Op onze locatie Sinnehiem stimuleren we mensen om actief te blijven. Er is dan ook altijd wel wat te doen in en rondom Sinnehiem. Samen zorgen we voor een omgeving volop activiteiten. Een gezellig dagje uit, een baantje zwemmen, een tochtje op de duofiets? Het kan allemaal! Bewoners genieten hier van gezellige activiteiten, boeiende themamiddagen en bijzondere ontmoetingen in het restaurant. We betrekken onze bewoners actief bij het samenstellen van het activiteitenaanbod.

De overige (zorg)diensten die we hier aanbieden zijn onder meer dagverzorging, maaltijdservice, palliatieve zorg, tijdelijk verblijf en zorg thuis.

Onze visie en manier van werken

Ook in Sinnehiem draait alles om mensen: bewoners, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Als je hier komt werken zul je meteen het informele en prettige werkklimaat ervaren.

Het mooie dorp Haulerwijk

Haulerwijk ligt precies op de grens van Fryslân, Groningen en Drenthe, met alle ingrediënten die Noord-Nederland uniek maken. De rust, de gemoedelijkheid en de kenmerkende noordelijke mentaliteit van de mensen: nuchter, wars van kapsones en goudeerlijk. Door de centrale ligging kun je genieten van stedentrips, sporten, culinaire uitstapjes, heerlijke wandel- en fietstochten: noem maar op! Haulerwijk heeft een compact maar leuk winkelaanbod met onder meer een bakker, slager, supermarkten, kapsalon en een hippe kledingwinkel.

Voor een prachtbaan ben je van harte welkom in Sinnehiem

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Sinnehiem. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier in Haulerwijk kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Zorggroep Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Kom kennismaken

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Vacatures