Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kom werken op onze locatie Sickenga-Oord

Bij Zorggroep Liante zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Dus ook voor onze Wolvegaster locatie Sickenga-Oord. Op deze pagina vertellen we je meer over deze bijzondere locatie. Staat de vacature die jij zoekt niet op deze pagina? Je bent sowieso van harte welkom voor een leuke kennismaking en een kopje koffie. Grote kans dat we in de nabije toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen!

Sickenga-Oord is een multifunctioneel woonzorgcentrum waar we onder meer huisvesting, verzorging, verpleging, welzijn en begeleiding bieden voor alleenstaanden en echtparen. Sickenga-Oord ligt op loopafstand van het levendige centrum van Wolvega. Dat is mooi meegenomen voor onze bewoners én medewerkers.

Levendigheid en faciliteiten

Sickenga-Oord beschikt over 65 appartementen en 35 aanleunwoningen. Bij de entree vind je het restaurant ‘Tante Jeanette’, waar bewoners een kopje koffie kunnen drinken en van een warme maaltijd kunnen genieten. In ons gebouw zijn verder onder meer een buurtsuper, pedicure, kapper, fysiotherapeut, een kinderopvang en Talant gevestigd. Deze faciliteiten zijn natuurlijk ook voor onze medewerkers zeer interessant!

De overige (zorg)diensten die we hier aanbieden zijn onder meer alarmering, maaltijdservice, palliatieve zorg, tijdelijk verblijf en zorg thuis.

Onze visie en manier van werken

Ook in Sickenga-Oord draait alles om mensen: bewoners, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Als je hier komt werken zul je meteen het informele en prettige werkklimaat ervaren.

Mooi Wolvega

Wolvega is de hoofdplaats van Weststellingwerf, de zuidelijkste gemeente van Friesland. Deze gemeente ligt centraal tussen Drenthe, Overijssel en de Flevopolder en telt maar liefst 26 dorpen. Als je van natuur houdt kun je rondom Wolvega te kust en te keur. Ook Wolvega zelf biedt voor elk wat wils. Je vindt er de drafbaan bijvoorbeeld waar je spannende paardenraces kunt bijwonen. Maar ook flink wat winkels en goede restaurants.

Voor een prachtbaan ben je van harte welkom in Sickenga-Oord

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Sickenga-Oord. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier in Wolvega kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Zorggroep Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Kom kennismaken

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Vacatures

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw