Kom werken op onze locatie Rikkingahof

Bij Zorggroep Liante zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Dus ook voor onze locatie Rikkingahof in Oosterwolde. Op deze pagina vertellen we je meer over deze bijzondere locatie. Staat de vacature die jij zoekt niet op deze pagina? Je bent sowieso van harte welkom voor een leuke kennismaking en een kopje koffie. Grote kans dat we in de nabije toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen!

Onze locatie Rikkingahof vind je in hartje Oosterwolde, vlakbij een bosrand. Je waant je middenin de natuur maar je bent tóch in de bebouwde kom. Het unieke aan Rikkingahof is dat hier echtparen – waarvan beide partners een indicatie hebben – wonen. Rikkingahof is een fijne plek voor zowel mensen met lichamelijke beperkingen als mensen met dementie. Én het is een fijne plek om te werken!

Levendig wonen in Rikkingahof

Rikikingahof heeft tien ruime moderne appartementen met twee slaapkamers op elke etage. In totaal zijn er 30 appartementen, verdeeld over drie etages. Elke etage heeft een eigen naam: Bloemenlaan, Bomenlaan en Vogellaan. Op elke laan is een gezamenlijke huiskamer met een royale keuken en kookeiland. Daarnaast heeft iedere laan een ruime gang met verschillende gezellige zithoekjes. Gezellig kletsen op de gang kan dus zeker!

Onze visie en manier van werken

Bij onze zorggroep draait alles om mensen: cliënten, bewoners, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Als je hier komt werken zul je meteen het informele en prettige werkklimaat ervaren.

Het mooie dorp Oosterwolde

Werken in Oosterwolde is werken in een prachtig Fries dorp vlakbij de grens met Drenthe. Hier kun je al wandelend en fietsend volop genieten van de prachtige natuur, zowel in Friesland als Drenthe. In het centrum vind je allerlei winkels, waaronder een juwelier, een kaaswinkel en ook de HEMA. En ook voor een knipbeurt, een nieuwe bril en een mooi bos bloemen ben je er welkom.

Voor een prachtbaan ben je van harte welkom in Rikkingahof

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Rikkingahof. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier in Oosterwolde kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Zorggroep Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Kom kennismaken

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Vacatures