Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kom werken op onze locatie Riemsoord

Bij Zorggroep Liante zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Dus ook voor onze locatie Riemsoord in Appelscha. Op deze pagina vertellen we je meer over deze bijzondere locatie. Staat de vacature die jij zoekt niet op deze pagina? Je bent sowieso van harte welkom voor een leuke kennismaking en een kopje koffie. Grote kans dat we in de nabije toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen!

In ons moderne multifunctionele woonzorgcentrum Riemsoord bieden we onder meer huisvesting, verzorging, verpleging, welzijn en begeleiding aan alleenstaanden en echtparen. Deze bijzondere locatie neemt in het mooie dorp Appelscha een belangrijke plaats in. Hier ontmoeten mensen elkaar en er vinden allerlei activiteiten plaats. Riemsoord is een fijne plek voor bewoners én medewerkers.

Het levendige hart

Het moderne Riemsoord bestaat uit 31 ruime appartementen en maar liefst 52 aanleunwoningen voor alleenstaanden en echtparen. De centrale ruimte wordt gebruikt voor ontmoeting, activiteiten en gezamenlijke maaltijden: dit is het levendige hart van deze bijzonder prettige locatie.

Dynamiek en activiteiten

Er worden het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd in en rondom Riemsoord. Niet alleen onze medewerkers nemen dit voor hun rekening; ook bewoners en vrijwilligers hebben volop ruimte om activiteiten op te zetten. Hier is dus elke dag wel iets leuks te beleven. Deze dynamiek straalt niet alleen positief af op onze bewoners maar ook op medewerkers. Dat we het hier iedereen zoveel mogelijk naar de zin maken is kenmerkend voor Riemsoord.

De overige (zorg)diensten die we hier aanbieden zijn onder meer dagverzorging, maaltijdservice, palliatieve zorg, tijdelijk verblijf en zorg thuis.

Onze visie en manier van werken

Ook in Riemsoord draait alles om mensen: bewoners, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Als je hier komt werken zul je meteen het informele en prettige werkklimaat ervaren.

Het mooie dorp Appelscha

Appelscha is een geliefd vakantiedorp in gemeente Ooststellingwerf dat aan de rand van het schitterende Nationaal Park het Drents-Friese Wold ligt. Het is een echte toeristische trekpleister met prachtige natuur, de Bosbergtoren, attractiepark Duinen Zathe en de Boerestreekmarkten. Appelscha staat bovendien bekend als hét buitensportwalhalla van Zuidoost Friesland. Zo kun je er mountainbiken, klimmen in het outdoor klimpark, zwemmen in het Bosbad en GPS tochten doen. In Appelscha zelf kun je heerlijk winkelen. Je vindt er onder meer supermarkten, bakkers, kledingwinkels en boekenzaken.

Voor een prachtbaan ben je van harte welkom in Riemsoord

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Riemsoord. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen, verzorgenden IG en de thuiszorg in Appelscha. Hier in Appelscha kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Zorggroep Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar.

Kom kennismaken

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen! 

Vacatures

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw