Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kom werken op onze locatie Lycklama Stins

Bij Zorggroep Liante zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Dus ook voor onze Wolvegaster locatie Lycklama Stins. Op deze pagina vertellen we je meer over deze bijzondere locatie. Staat de vacature die jij zoekt niet op deze pagina? Je bent sowieso van harte welkom voor een leuke kennismaking en een kopje koffie. Grote kans dat we in de nabije toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen!

In ons multifunctionele woonzorgcentrum Lycklama Stins bieden we bewoners onder andere huisvesting, verzorging, verpleging en welzijn. We proberen hier mensen te stimuleren en actief te houden in de zaken die ze zelf willen doen. Lycklama Stins ligt op loopafstand van het levendige centrum van Wolvega. Dat vinden niet alleen onze bewoners en cliënten bijzonder prettig, maar ook onze medewerkers.

Heerlijk wonen

Lycklama Stins beschikt over 53 appartementen met eigen badkamer en keuken en prachtige aanleunwoningen. Hier is het voor onze bewoners heerlijk wonen. Bij de entree kom je in ons gezellige restaurant ‘De Stins’ en de buurtsuper ‘Et Winkeltien’. Bijzonder in ons gebouw is onze eigen kapel. Zoals gezegd ligt Lycklama Stins loopafstand van het levendige centrum van Wolvega, maar ook het treinstation is lekker dichtbij.

De overige (zorg)diensten die we hier aanbieden zijn onder meer maaltijdservice, palliatieve zorg en tijdelijk verblijf.

Onze visie en manier van werken

Ook in Lycklama Stins draait alles om mensen: bewoners, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en familie. Zij staan in onze zorg en service centraal. We willen een veilige omgeving bieden waar mensen verrast, verrijkt en verbonden worden. Waar iedereen zich thuis voelt en leeft zoals hij of zij dat wil. Een open houding naar onze omgeving speelt hierin een belangrijke rol. Als je hier komt werken zul je meteen het informele en prettige werkklimaat ervaren.

Mooi Wolvega

Wolvega is de hoofdplaats van Weststellingwerf, de zuidelijkste gemeente van Friesland. Deze gemeente ligt centraal tussen Drenthe, Overijssel en de Flevopolder en telt maar liefst 26 dorpen. Als je van natuur houdt kun je rondom Wolvega te kust en te keur. Ook Wolvega zelf biedt voor elk wat wils. Je vindt er de drafbaan bijvoorbeeld waar je spannende paardenraces kunt bijwonen. Maar ook flink wat winkels en goede restaurants.

Voor een prachtbaan ben je van harte welkom in Lycklama Stins

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie Lycklama Stins. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier in Wolvega kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Zorggroep Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar. 

Kom kennismaken

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Vacatures

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw