Kom werken op onze locatie De Warrenhove

Bij Zorggroep Liante zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor ZorgThuis en onze zeven woonzorgcentra. Dus ook voor onze Drachtster locatie De Warenhove. Op deze pagina vertellen we je meer over deze bijzondere locatie. Staat de vacature die jij zoekt niet op deze pagina? Je bent sowieso van harte welkom voor een leuke kennismaking en een kopje koffie. Grote kans dat we in de nabije toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen!

Volop levendigheid

In ons woonzorgcentrum De Warrenhove kunnen echtparen bij elkaar wonen in hun eigen appartement. Naast de reguliere appartementen bieden we hier maar liefst 96 tweepersoons-appartementen, speciaal voor echtparen met een zorgvraag. We bieden huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding. En nog heel veel meer diensten en activiteiten die het leven zo aangenaam mogelijk maken.

Aan de zuidkant van De Warrenhove staan bovendien 49 aanleunwoningen die verhuurd worden door woningbouwvereniging Accolade. En ook in het naastgelegen seniorenflat ’t Suderhiem vind je eenpersoons- en tweepersoons-aanleunwoningen. Bewoners van de aanleunwoningen kunnen allemaal gebruikmaken van de faciliteiten van De Warrenhove. Op de begane grond van ’t Suderhiem is de multifunctionele ruimte ‘De Klanderij’ waar vele gezellige activiteiten worden georganiseerd. Ook is er een particuliere kinderopvang in het gebouw gevestigd: altijd handig voor werkende moeders en vaders.

Naast huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding organiseren we doorlopend activiteiten. Dit maakt De Warrenhove tot een levendige plek voor bewoners én medewerkers.

Prachtig Drachten

Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland en is inmiddels uitgegroeid tot een groot dorp met vele voorzieningen en een levendig centrum. Je kunt er heerlijk wandelen en winkelen en je ontdekt er elke dag wel iets nieuws. Zo zal bijvoorbeeld het aanbod goede restaurants je beslist verrassen. Daarnaast vind je er vele basisscholen en scholen voor middelbaar- en beroepsonderwijs én volwassenonderwijs. Ook de omgeving van Drachten is prachtig. Je kunt er onder meer fietsen, zwemmen en varen. Kortom, een centraal gelegen plek waar het prettig wonen en werken is.

Voor een prachtbaan ben je van harte welkom in De Warrenhove

Als je op zoek bent naar een inspirerende, afwisselende baan in de zorg zal jij je beslist thuis voelen op onze locatie De Warrenhove. We hebben regelmatig vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden IG. Hier in Drachten kun je alles uit je prachtige vak halen: voldoening, waardering én plezier! Werken in de zorg is bij Liante per definitie samenwerken in een prettige omgeving waar we open staan voor elkaar. 

Kom kennismaken

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier voor een verhelderende kennismaking en een kop koffie of thee. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Vacatures